Bloggbild

Bloggbild

tisdag 15 januari 2013

Klippning

Jag har fått frågor angående Heros klippning. Eller fått frågor.. Det lät proffsigare än det skulle. Jag har fått en undran från en person i alla fall :). Jag klippte honom endast med tanken på att det skulle vara praktiskt. Eftersom han har så fisigt och känsligt skinn så får han skav av minsta lilla så jag fick spara två cirklar framme på bogen och även spara där sadelgjorden och skänkeln ligger emot så han inte ser ut som en skabbig luspudel lagom till första tävlingen i vår.

Klippa snyggt? Vaffö rä?
 

Totte klipptes endast i fram eftersom han inte kommer ridas lika mycket som Vitebror. Hero är ju en dröm att klippa förutom när man närmar sej skapet för då ser han så sur ut att växterna vissnar, men Totte är faktiskt jätteduktig han med. Han tycker sladden är lite läskig bara.
     Håret har redan växt ut och dom måste klippas snart igen. Kanske ska klippa lite hjärtan och stjärnor på rumporna på dom? Eller så blir manliga reproduktionsorgan om jag känner mej själv rätt... Det hade tagit bort fokuset på Heros redan märklig klippning kan jag lova :D :D

Inga kommentarer: