Bloggbild

Bloggbild

söndag 3 mars 2013

Madde

För ungefär 1,5 år sedan köpte jag mej en stor, svart giraff. Totte gjorde entré i våra liv och smälte allas hjärtan. Men det är inte Totte jag ska prata om här utan hans yrväder till uppfödare, Madeleine Haag på Turbo Star Arabians. Hon är som den okända syster man inte visste man hade typ. Madde är som jag själv, fast modellen lite äldre, och härligare människa får man nog leta efter. Inte bara har hon heller vackra och användbara hästar utan hon har ett högt avelsvärde själv, då hennes barn ser ut som modeller och briljerar i vad dom än tar sej för.

Madde och Totte när han var en liten räkbebis

Därför är vi så himla tacksamma för det sponsorstöd vi kommer få från Turbo Star Arabians. Det betyder lixom lite extra mycket. Vill även du bli en del av Team Turbo så har Madde en hel hög med fantastiskt fina hästar till salu. Tottes pappa, Black Turbo, lämnar ovanligt långbenta avkommor med hög ridbarhet. Tottemannen mäter hela 1,63 cm i mankhöjd!

Det sägs att man måste älska sina barn lika mycket men Totte är nog allt favoriten, fast lite i hemlighet. Men säg inte det till Hero bara eftersom han inte bara är en surgubbe och en svartsjuk sådan oxå ;)

Inga kommentarer: